Meny

Om oss

Om oss

LM’s Maskinuthyrning

Året var 1987 när Mats och hans pappa Leif startade LM`s Maskinuthyrning, där allting började i liten skala utanför Gråbo. Intresset, behovet och efterfrågan växte och likaså företaget. Vi utvecklades och började ta in liftar och maskiner i allt snabbare takt. 1995 flyttade LM’s till nya lokaler här i Stenkullen, lokaler som våra kunder hittar oss än idag. Idag – mer än 30 år sedan start – är LM’s maskinuthyrning en del av LM-gruppen AB som förutom maskinuthyrningen även innehåller, LM Ställningsservice, LM Snickeriservice och LM Fastigheter.

Även om det är fyra olika avdelningar fyller de alla sitt syfte i LM Gruppen.

Oavsett om det gäller privatpersoner eller företag kan vi bistå med allt från små till stora maskiner och självklart ställningar.

Lokala

Vi på LM’s Maskinuthyrning är en stark, lojal och framförallt lokal aktör som alltid tillgodoser våra kunders behov.

Snabba beslutsvägar

Som LM’s Maskinuthyrning är vi en relativt liten aktör med en stor mängd olika maskiner, det bidrar till att beslutsvägarna hos oss är betydligt snabbare.

Miljömedvetna

Hela vårt koncept grundas i återanvändningen av maskiner och redskap. Miljötänket är en del av vårt DNA. Läs mer i vår miljöpolicy.

Helhetstäckande

Med grunden i byggbranschen vet vi vad som krävs vid ett bygge, såväl maskiner som ställning och kompetens vilket vi erbjuder idag.

Om oss

Samarbetspartners

På LM’s Maskinuthyrning är det viktigt att alltid kunna tillgodose våra kunders behov. Därför är våra samarbetspartners noga utvalda och en viktig del i vår verksamhet. Anledningen är att det är snarare ett krav än en önskan att det finns bra förutsättningar att få tag i såväl kvalitativa produkter som arbetskraft på ett enkelt och snabbt sätt. LM’s Maskinuthyrning – när du vill ha det snabbt och enkelt så löser vi det!